jij
jij de jongen die mij zoveel pijn deed
en nu jij die nog diep in mijn hart zit,
en daar nooit meer uit kan
jij de jongen die ik eigelijk vergeten wil
maar dat nooit zou kunnen,
jij die me altijd ontwijkt als je me ziet
maar je weet in je hart dat je nog gevoelens hebt,
maar bang bent te laten zijn
jij de stoere jongen
die zijn tranen laat lopen als het er op aan komt,
maar ze snel weer weg haalt
jij die me hart tekeer laat gaan
ik zou je nooit vergeten