In je dromen,
huil je rood..
bloed voel je stromen,
door je leven ...
ben je dood...
te bewust, starend uit je ogen,
blind, zonder dat je iets zal zien.
je nacht al gekust, krankzinnigheid uit tranen wat niet kunnen drogen.maar de waarheid? was t gelogen?
Noch golven van waan en lust.in de omheil vrede en lust.
In een nacht al weggekust.
roekeloos drijf je rond zoals wrakhout door heen de golven van lust en waan. rode tranen wat oneindig boven op je dromen zullen staan....