Er is zoveel oorlog,
Er is zoveel pijn,
Waarom kan niet iedereen gelukkig zijn?
Er zijn zoveel soorten zorgen,
Over geld vandaag en morgen,
Er zijn zoveel soorten zorgen,
Over oorlog en verdriet,
Je weet echt niet wat je ziet!
Er zijn zoveel soorten vragen,
Mag je nu wel of niet klagen?
Er zijn zoveel soorten vragen,
Wie weet er waarom,
Komen er elke dag zoveel mensen om?
Er is zoveel oorlog,
Er is zoveel pijn,
Maar eens zal het anders zijn!