Smekend en huilend,
Jankend en schreeuwend.
Lig ik tegen de muur een gedrukt..
De tranen gesmeert over mijn wangen,
mijn keel kapot, door de harde kreeten..
Voelen blijf ik het,
De dreun op mijn rug,
Hoe ik met mijn laatste beetje kracht me tegen de muur aanklem..
De pijnte dijnst tot de diepte van mijn lichaam,
Ik snak naar adem..
Maar het doet pijn,
slagende kreten, scheldende woorden dreunen door mijn oren..
Ik hoor de deur dicht slaan, en de laatste vloekende woorden,
Ik laat me naar beneden glijen,
schraap me bij elkaar.
En wacht, tot de pijn verzacht..