Ze staan daar doen niets.. Alleen maar staan..
Ik het een verbeelding of kijken ze jou ook aan?
Zo mooi, glinsterend heel erg klein,
Denkend dat jij ook wel een sterretje wil zijn…
De donkere hemel, die ontelbare lichtjes,
Samen vormen ze miljoenen lachende gezichtjes,
Vormen om er uit te halen, die elke avond terug keren,
Alsof ze avond op avond op en neer veren..
Eigenlijk heel eenzaam maar toch ook samen,
Dansen ze met miljoenen te gelijk voor vele ramen.
Ze vertellen je iets, de toekomst, een verhaal,
Die lichtjes.. Zonder is de hemel zo kaal.
Die sterren, daar eigenlijk heel dankbaar voor,
We blijven hier altijd staan.. Zingen ze in koor….