Leven in de wanhoop, leven in de pijn., Ben blij dat mijn leven niet zo hoeft te zijn. Leven met verdriet, tranen over je wang, Dat je leven zo is.. Die gedachte maakt me bang. Leven met een glimlach, je ware gezicht, Alleen zo zie je het goede licht. Leven met geluk, met een lach en een gil, Zonder mensen om je heen.. Is je leven zo stil. Leven in het donker, stilte om je heen, Mijn leven zal nooit zo worden, dat is iets dat ik meen. Leven met die angsten, zonder enig geluk, Met die pijn, gaat je hele leven stukā¦ Leven met de liefde, de kleuren overal, Als je liefde verbreekt, val je in een dal. Leven met veel zorgen.. Leven zonder lach, Dat is een leven dat niemand overkomen mag. Leven met geluk, liefde en zonder pijn.. Dat is het leven, dat voor eeuwig van mij zal zijn..!