Hoofdpijn en opgezwollen ogen
sommigen kijken me vreemd aan
toch, had ik durven zweren
dat ik echt niets had misdaan.
Want wanneer engeltjes huilen
weet ik dat alles kapot is gemaakt
zonder enige geldige reden
werd het verhaal tussen ons gestaakt.
Zelfs mijn hart vraagt om antwoorden
die mijn verstand smeekt te kennen
weg met die illusies
die nooit volledig zullen wennen.
- 13 maart 2008 -