Hallo hallo, wordt eens wakker
Het is alweer een nieuwe dag
Och, och arme stakker
Wat kijk je sip
Waar is je lach?
Is de middag niet laat genoeg?
Kom op! Geniet van vandaag
Of was het weer zo zwaar in de kroeg
En heb je nu weer last van je maag.
Hup, hup, stap uit bed!
Kom op, stel je niet zo aan
Had dan gister niet zo ruig gedaan
Met je glaasje en je sigaret
Ook vandaag is de zon weer opgestaan
Dus sta op! Sta op!
Jaag die poes maar lekker weg
Luister niet naar wat je hoofdpijn zegt
En wees de volgende keer maar de Bob