eenzaam en alleen
alles donker, alles stil
alleen met mijn verdriet.
zoveel dingen die ik zeggen wil,
maar niemand die mijn pijn nu ziet.
ik voel me zo leeg, ben zo alleen,
geen doel meer in mijn leven.
al mijn geluk en hoop ging heen,
nu ik niemand meer heb om mijn liefde te geven.
waarom toch moet het zo zijn,
waarom na jaren van geluk?
waarom voel ik nu die pijn,
waarom ging alles nu stuk?
steeds weer alleen,
steeds die gedachten.
waar ben je toch heen?
vruchteloos blijft het wachten.
Heer, laat me weer leven,
help mij en leid me voort.
liefde te over om te geven,
maar niemand die mijn hulpkreet hoort.
ik bid je Heer, laat me zijn,
niet meer eenzaam en alleen.
laat me leven zonder die pijn,
help me door dit dal toch heen.