jouw vriend
als jij je eenzaam voelt,
alleen met jouw gedachten.
als jij je geen raad meer weet,
in lange kille nachten.
weet dan, je hebt een vriend.
als je door je tranen heen,
de mooie dingen niet meer ziet.
als alles grauw en somber lijkt,
door al die pijn en verdriet.
weet dan, je hebt een vriend.
als je gevoelens zijn vol angst,
als je niet meer weet waarheen.
als je bent vol zorgen,
met je problemen heel alleen.
weet dan, je hebt een vriend.
een vriend die jou wil geven,
liefde, warmte en geborgenheid.
een vriend die jou wil geven,
alles wat je hartje zo verblijd.
want...
denk eraan, wat er ook gebeurd,
in voorspoed of bij tegenslag,
steeds heb jij een vriend.