verloren
verloren zijn
in al je pijn
de tinteling
in je wezen
ogen die wegdwalen
vertellen verhalen
de horizon die kust
je hart gerust.
streling over je haren
heftigheid bedaren
een tedere kus gegeven
doet jouw zeker langer leven.
De gekkigheid ten spijt
hopend, dat je niet meer lijdt!