Zee
Zand tussen mijn tenen en wind in mijn haar
Kijk naar de ondergaande zon
Het geluid en de geur van de zee
Kalmte en rust
In de verte hoor ik een ruzie
Van een huilend hart wordt geen liefde geboren
Laat het gaan en geniet van het moment
Als of het de laatste keer was
Als ik kon kiezen voor een leven in zee
Had ik het zonder twijfel gedaan
Drijven waar de zon versmelt met de aarde
Duiken in diepe liefde
Diep in de blauwe zee zit mijn paleis
Met vinnen de ochtend begroeten
Met al mijn mede minnen
Zing een lied met liefde
Wens en hoop voor een moment in de zee
Een leven vol vreugde en liefde
Droom van een zoete stem die roept mijn naam
Vol geluk, iemand hoorde mijn wens