Toen ik een klein meisje was
keek ik op tegen "grote" meiden
Nu ben ik zelf groot
En ik kijk nu naar die klein kinderen
die misschien net zo denken als ik toen.
Zelf wil ik niks liever dan weer zo klein zijn
Bij mijn moeder op haar schoot zitten en naar
sprookjes luisteren waar elk meisje haar prins op het
witte paard vind.
Ik heb altijd gedacht dat ik de mijne ook zou vinden
en dat ik ook zo gelukkig zou zijn.
Maar schijn bedriegt alles in deze wereld heeft zijn slechte kanten
en alles kan je ongelukkig maken
ZELFS je prins op het witte paard!!!
kusjes aan mijn prins ook al maakt hij me ongelukkig.
M. ik blijf van je houden