Je vroeg me om een tweede kans
ik kon hem je niet geven
Je wilde alles voor me doen
ik kon je niet vergeven
We hebben zitten huilen
samen urenlang gepraat
In elkaar's armen zitten schuilen
wat is de lijn dun tussen liefde en haat
Je zei dat je op me zou wachten
ik vroeg je het niet te doen
Je zei dat je me terug wilde
ik kon niet terug naar toen
Beetje bij beetje begon ik te vertrouwen
bloeide er een nieuwe kans voor jou
Beetje bij beetje begon ik weer van je te houden
nu laat je me weer staan in de kou