Mensen zeiden
Laat hem toch staan
hij is het niet waard
Laat hem toch gewoon gaan
hij speelt geen open kaart
Mensen zeiden
Laat hem niet weer in je leven
hij heeft het al eens gebroken
Je kan hem geen nieuwe kans geven
je verstand heeft toch gesproken
Nu zwijgen de mensen over hem tegen mij
ze kijken me weer met een lach aan
Ze denken, het is voorbij
want de waarheid doe ik hun niet aan
Ik zei
Ik vertrouw hem toch nooit meer
hij heeft alles aan elkaar gelogen
Hij doet me nooit meer zeer
na me drie keer te hebben bedrogen
Ik zei
Ik weet heus wel wat ik doe
het is echt voorbij
Ik ga niet weer naar hem toe
hij moet leven zonder mij
Nu ben ik er toch weer ingetrapt
weer opnieuw voor je gevallen
Het duurde heel lang voor ik uit je leven was gestapt
en het duurde maar een week voor je weer me leven ging verknallen