de weg kwijt
weet niet meer waarheen
weet niet meer waarom
weer alles kwijt door n ander
voor 3 keer opnieuw begonnen
steeds maar kijken of ik weer verander
ik kan het niet meer
op , over , leeg
geen toekomst het doet zo zeer
kan niet meer vertrouwen
dus relatie zit er nie meer in, geen kindjes en gezin
kan geen toekomst meer opbouwen
38 jaar ellende
als kind al kommer en kwel
het leven is een grote hel