Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
wie maak ik wijs
wie maak ik wijs dat alles oke met me is ?
wie maak ik wijs dat ik niet langr bang ben ?
wie maak ik wijs dat deze liefde wel degelijk van twee kanten komt ?
wie maak ik wijs dat mn verleden begon bij het moment dat alles mis ging ?
wie maak ik wijs dat ik niet gelukig ben zo was ik werkelijk ben ?
wie maak ik wijs wat ik mezelf al deze jaren al probeer wijs te maken maar het probeeren niet waard is ?
de antwoord op deze vraag is. niemand! dit alles maak ik niemand wijs
Reacties op dit gedicht
predence vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Flynel
:
Woensdag, mei 27, 2009 23:50
Moet je ook niet doen ;)
Over dit gedicht
Auteur:
predence
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
12 juni 2008
Thema's:
[Geloof]
[Angst]
[Liefde]