Dankzij jou voelde ik me voor het eerst weer gelukkig,
Jij deed de wolken verdwijnen,
en de zon weer schijnen,
Dankzij jou kreeg ik weer zin in het leven,
Jij bracht licht op duistere dagen,
en liet pijn en ellende vervagen
Nimmer zal ik je vergeten,
maar dat ik nogsteeds van je hou moet je weten