Als je wist hoeveel
hoeveel ik van je hou,
zou je me dan anders zien?
zou ik dan voor jou niet zomaar mij zijn
maar iemand heel speciaals?
Als je wist wat ik voelde,
zou je me dan kunnen begrijpen
als ik me s'nachts eenzaam voel?
Als je m'n gedachten kon lezen,
zou je dan de woorden verstaan die ik je nu vertel?
Als je wist hoeveel ik van je hou,
zou je dan ook van mij houden?