Mijn wereld stopt met draaien
als jij er niet meer bent.
Het stukje in mijn leven
dat jij vult is ongekend.
Jij maakt mijn leven lichter,
tilt de zwaarte voor mij op.
Maar als jij er niet meer bent
dan komt mijn leven tot een stop
Mijn zon die stopt met schijnen
als jij mij voorgoed verlaat.
Op jou actie volgt misschien
van mij een soortgelijke daad.
Zonder jou voel ik me eenzaam
en kan ik het niet meer aan.
Voel me nutteloos en niks waard
nu jij bij mij weg wilt gaan.
Mijn geest die stopt met leven
als jij uit mijn zicht verdwijnt.
Al mijn lust is dan verdwenen,
en mijn willen weggekwijnd.
Ik heb nergens meer zin in,
niet meer gaan en niet meer doen,
niet meer voelen, niet meer denken,
enkel terugdenken aan toen.
Mijn hart dat stopt met kloppen
als jij haar niet langer vult.
Zachtjes voel ik haar nog tikken,
maar ze heeft niet veel geduld.
'k Wil je snel terug in mijn leven,
'k wil je snel terug in mijn hart.
'k Wil jou bij mij, hier, gewoon samen
en niet langer meer apart.
Mijn leven stop, met alles,
niets heeft functie, niets heeft zin.
Zoiets moois door jou beëindigd,
nog zo pril aan het begin.
Denk nog even, of wat langer,
of dit echt je wil wel is.
Elke actie heeft gevolgen,
zorg dat je je niet vergist!
'k Hoop dat je er nog op terug komt,
dat je spijt hebt en berouw.
Alsjeblieft, laat mij iets weten
schat, het woord is nu aan jou...
© Skatje