huiselijk zaken lopen als een trein
automatisme dat is nu wel fijn
echte diepgang in de relatie is lang niet meer
al doet het ons alletwee wel even zeer
langzaam gaat de relatie uit elkaar
ik laat het gebeuren...dat is toch raar
waarom ?...terwijl ik weet dat jij mij niet wil
toch gaat het gebeuren heel langzaam en stil
mijn liefde ligt niet bij hem
hij hoort het wel eens aan mijn stem
zodra hij inziet dat het niet meer gaat
weet ik dat ik hem verlaat
liever alleen met jou in gedachten
dan liggen naast hem al die nachten
had ik maar meer lef en moed
dan deed ik het nu meteen en goed
na 18 jaar bij elkaar
is het eigenlijk ook heel raar
en hij heeft het absoluut niet verdiend
want ik weet hij is een echte vriend
er is echter iemand die onbewust ons tart
die andere nog grotere vlam in mijn hart
die brandt harder, heftiger en ook al 15 jaar lang
ik laat het maar gebeuren ...ben ik bang