Bevrijd me, ik kan niet langer wachten
Ik lijdt nu, wie kan de pijn verzachten
Vergeef me, vergeef me al mijn zonden
Ik vraag u, een pleister voor mijn wonden
Soms smeek ik, zo middenin de nacht
Want ik weet, er is een hogere macht
Gebeden worden echt altijd gehoord
Je opent zelf de hemelpoort
De sleutel heb je in eigen hand
Die vind je niet in dromenland
Ontwaak, en ben jezelf trouw
Want niemand kan dat doen voor jou
Want als er niets meer is waarom je geeft
Is er geen reden dat je verder leeft