Wie had dat nou gedacht
Dat ik bij jou zou zijn die ene nacht
En dat ik smorgens in je armen zou liggen zo lekker warm en zacht
Tja wie had dat nou gedacht
Door een inpulsive actie van mij
Lag ik smorgens zomaar aan je zij
Dat kwam door het uitdagen van jou
Toen je vroeg of ik een stokbroodje wou
En zei dat ik die maar moest komen halen
En toen ik zei ik kom dacht je die heeft alleen maar grote verhalen
Je dacht toen vast zoveel lef heeft ze niet
Nou daar heb je je in vergist zoals je ziet
Had het eerlijk gezegt van mezelf ook nooit verwacht
Dus ja wie dat dit nu gedacht
Maar vond het heerlijk daar bij jou te zijn
En de gehele nacht met je praten ja het was fijn
En dat proberen te gaan slapen zonder een nachtzoen
En jij maar denken ik had haar die moeten geven had het gewoon moeten doen
Tot dat je eindelijk de moed had om het te durven vragen
Toen ik eenmaal naast je lag had ik niks meer te klagen
Het knuffelen en weer naast iemand liggen was zo fijn
Dan denk je laat het nog maar lang geen tijd zijn
Geen tijd zijn om op te staan
En laat me nog ff genieten en verder alles aan me voorbij gaan
En een paar uur later liepen we lekker hand in hand
Lekker in de wind uit te waaien op het strand
Van dit soort dingen knapt een mens weer heel erg op
En ik voelde me maandag dus weer helemaal top
Dit zijn de mooie dingen van het leven
Thanx kanjer dat je me dit hebt willen geven