Vriendjes en vriendinnetjes
Van woorden en wat zinnetjes
Van rijm maar ook van schema
Van bedoeling en van thema
Van gevoelens en van 't hart
Tijd voor een nieuwe start
Verdien je geld en geef het uit
Spaar wat op, verdeel de buit
Op alle mogelijke manieren
Tijd om het leven te vieren
Bijna, bijna ben ik zover
Vloeibaar als water
Gewapend met steen
Vlammend als vuur
Als aarde sereen
Als zuurstof zo puur
Ga ik straks de wereld in
Omarm het leven met charisma
Kleurig als een lichtend prisma
Heeft alles toch nog zin ?