Lief meisje,
Krassen op je arm
Wonden in je ziel
Weet je dan niet
Scherven brengen geen geluk
Sprookjes bestaan niet
En bijgeloof maakt enkel bang
Als ik mijn armen om je heen sla
Voel je dan geen warmte
Voel je dan geen troost
Meisje,
Ik ben er voor je,
Met of zonder die kr..