Ik durf nu al meer je naam zeggen
alsof je er nog bent
Ik durf nu al meer over je praten
alleen in de verleden tijd
Ja, het doet pijn maar
je mag niet doodgezwegen worden
Je moet blijven voortbestaan in alles
wat we doen, zeggen…
Er moet over je gepraat worden
want je was een pracht van een iemand
En dat mag niet verzwegen worden
we was iemand om trots op te zijn
We zijn nu drie maanden verder
en zie eens het resultaat
Je leeft voort
zoals je wellicht hierboven hoort