één weekje
Snel is de tijd voorbij gegaan
Zonder besef is al een week om
Met n glimlach maar ook n traan
We zijn samen sterk, samen één
Wil jou nooit meer kwijt raken
Je bent mijn alles, lieve schat
We gaan samen 'n toekomst maken
En we laten het verleden achter
Blijf steeds naar je verlangen
Wil altijd bij jou zijn, want
Heb jou in mijn hart gevangen
Omdat ik zielsveel van je hou