Zal ik met de deur in huis vallen?
Laat ik het door de luidsprekers schallen?
Dat ik heel gelukkig ben met iemand zo lief als jij
dat je maar van één iemand bent...Van mij!
Zal ik een liefdeslied voor je zingen?
Mijn onvoorwaardelijke liefde voor jou is niet te bedwingen,
neem het maar van me aan,
iemand zo mooi als jij laat ik nooit meer gaan!
Zal ik een gedicht voor je schrijven?
Om te vragen om voor altijd bij mij te blijven?
Zal ik een ode brengen aan jou?
Om te zeggen dat ik zielsveel van je hou?
Elk weekend sta ik je op te wachten,
onze dagelijkse telefoontjes kunnen amper mijn gemis aan jou verzachten,
wat ben ik dan blij dat ik mijn liefde aan jou kan verklaren,
mijn liefde voor jou is niet meer te bedaren!