Vecht voor jezelf,
Voor het leven dat je hebt
Je moet het niet opgeven
Want je moet nog verder leven
Je kunt toch niet zomaar stoppen
Je wilt toch wel vechten
Met de wapens die je worden gegeven
Ze zijn van groot belang voor je leven
Jij moet vechten voor de liefde
Vechten voor een beetje eigenwaarde
Je moet geloven in wat je doet
En zorgen voor een laatste beetje moed
Het beetje dat je daar brengt
Waar je liefde kunt accepteren
Waar je een nieuwe leven begint
En je veel mensen bemint
Dan zul je weten
Dat dat laatste restje moed
Goed geweest is voor heel je leven
Dankbaar dat er weer mensen om je geven!