Ik voel je armen om mijn middel, je blik op mij gericht.
Met mijn vingers ga ik langs je heerlijke gezicht.
Je gezicht nadert het mijne, je lippen strelen de mijne.
Oh ik weet niet5 wat te doen, wil in je armen verdwijnen.
Langzaam staan we op, je armen om me heen.
Ik voelde me eenzaam, ben nu niet meer alleen.
Langzaam gaan we naar je bed, je hebt de deur op slot gedaan.
Je vraagt of ik twijfel, maar ik wil dolgraag verder gaan.
Beiden naakt en we liggen bij elkaar.
ik wil nog een keer, maar...
Ik moet weg, weer naar huis, weer alleen.
Laat me nu toch niet alleen.