Jouw gedichtjes op deze site,
zo mooi en zo right.
Je hield van mij,
en ik, we vormden een wij.
De zon en de maan schenen zij aan zij,
Plots, als bij donderslag was alles voorbij.
Ik mis je elke dag meer en meer,
Lieve schat, wanneer kom je weer?
We hebben mekaar pijn gedaan,
Waarom konden we niet doorgaan.
't Leven kan zo mooi zijn,
Jij en ik, 't was een festijn.
Mijn lieve meid, de deur staat altijd open,
Je hoeft enkel nog aan te lopen.
Laat geen ander onze gevoelens beïnvloeden,
In onze harten is er een hevige strijd aan het woeden.
'k Hoopte dat je me recht in de ogen kijken kon,
toen je me vertelde dat wij samen, 't niet verder kon.
Lieve schat, nog nooit hield ik zo van een vrouw,
ik was je echt heel trouw.
Laat anderen denken wat ze willen,
'k Zou het uit willen gillen.
IK HOU ONTZETTEND EN OPRECHT VAN JOU !