je zij dat je van me hield, maar maakte me stuk.
het voelde als een zwart gat, en had niet geen geluk.
het geluk was voorbijgevlogen.
al die tijd heb je tegen mij gelogen!
mijn mooie wereldje is voorbij, een einde aan het verhaal.
je wilt tog liefde, dus gaat weer zoeken, dat willen we allemaal.
De werkelijkheid verstoorde mijn fijne vredige gevoel.
Ik viel haast van mijn stoel.
onze liefde is niet meer ik moet het beseffen.
ik zal je nog wel ooit in de toekomst treffen.
Je dacht, ze komt er wel over heen.
Toch voelt het als een gebroken been.
Het voelt zwaar, en het voelt raar,
de liefde is vervlogen als een opgebrande sigaar.
Ik kan nog terug denken aan mijn mooie dromen.
waar ik je steeds weer zal tegen komen.
je blijft daar voor ewig en altijd.
mijn liefde voor jou is toch echt een feit.
vechten voor jou heeft geen nut meer.
toch denk ik aan je keer op keer.
en dat doet me zeer.
Er komt altijd zonneschijn na de regen,
dus lieve jongen, ik kom je nog wel eens tegen;)