Ik kan het nog steeds niet bevatten en geloven
Dat zo snel dat lichtje kon doven
Het was veelste vroeg en het ging allemaal veelste snel
Gelukkig ging het zonder pijn, dat wel...
En ik weet dat het zo beter is
Maar dat wil nog niet zeggen dat ik dr niet mis
Lieve oma, ik wou dat het zo niet was gegaan
En ik hoop dat u daar gelukkgi bent neem dat maar van mij aan
Dag lieve oma, i kzal altijd van u blijven houden
En al die mooie dingen al ik blijven onthouden
Dag lieve oma, u zal altijd in mijn hartje voortbestaan
Dag lieve oma, was het maar niet zo gegaan
† 10 - 06 - 2008 †