Ik klop op de deur maar ik hoor geen gluid geen geruis geen voeten niks. Daar sta je dan op straat zonder een huis met een kind in je armen dat is niet niks. Leven in de 3e wereld landen wij staan er niet eens meer bij stil, maar owee als de stroom ineens uitslaat gaan wij nadenken.
Is er dan echt zoveel voor nodig?
want samen zijn wij 1