opa
waarom doet het zo'n pijn
om jou daar te zien liggen
elke dag wil ik je bezoeken
maar waarom gaat dat niet
ik wil zo graag bij je zijn
misschien zijn het de laaste dagen
maar wie zal het op dit moment weten
ik zie je daar liggen en ik zie je weg zakken
maar het doet zo zeer kon je maar naar huis komen
dan kon ik je verzorgen opa
ik zal in iedere geval voor je blijven vechten al is het mijn eind