~Daar droom ik van~
Dansen in het bos
-daar droom ik van.
Dansen,
en er nooit bij neervallen.
Vliegen in de lucht
-daar droom ik van.
Vliegen,
beide benen van de grond.
Zwemmen in de zee
-daar droom ik van.
Zwemmen
met dolfijnen om me heen.
Drijven op de wolken
-daar droom ik van.
Drijven,
angsten weg laten zweven.
Slapend in mijn bed
droom ik ervan.
Dromend,
dat het eens zo zal zijn.