er kwam een engel in mijn leven,
die mij begreep,
hoe ik me voel,
hoe ik denk,
wie ik ben,
er kwam een engel in mijn leven
de dag dat jij mijn leven binnen stapte,
een engel
die me beschermt onder zijn vleugels,
als de nacht valt,
verschijnt mijn engel,
hij leert me praten,
hij leert me voelen,
hij leert me leven
hij leert me mijn woede weg te halen.
hij kwam op het punt dat alles kapot zou dreigen te gaan.
ik glans als ik bij hem ben,
wat ik in tijden niet heb gedaan.
een engel die zomaar binnenkwam,
die zomaar alles draaglijk maakt,