10.50
Pauze maandagmorgen, het weekend is voorbij
Roddels en wilde verhalen vliegen razendsnel voorbij
Goh meid, heb je van ‘t weekend ook zo gefeest?
Nee joh, ze hebben alleen maar voor m’n leven gevreesd
12.40
Lunchpauze, rennen en schuiven met stoelen
Ze zouden mijn wanhoop eens moeten voelen
Laat mij maar eens smijten met de deuren
Zouden ze dan niet meer aan m’n kop zeuren?
14.40
Middagpauze, bijna ‘t einde van de dag
Ik heb ‘t ook weer helemaal gehad
Thuis meteen naar bed, als het kan en als het mag
Want pauze is slopend; 3 keer hel per dag