Deze is voor Bouhlarouz,
dat het zo lopen moest.
Deze is voor Huntelaar en Robben,
die met blessures tobben.
Voor van Persie,
bedankt voor die 2-0, merci
Voor van Nistelrooij,
voor Sneijder, want wat was ie mooi
die 4-1 tegen de Fransen,
Je deed ons van vreugde dansen.
Voor Ooijer, Mathijsen en ook Kuijt,
voor Engelaar, haal hem er asjeblieft niet uit.
Voor van der Vaart, van Bronckhorst en voor van de Sar,
wat een helden bijelkaar!
Hup holland, rol die Russen op,
geef ze ongenadig op hun kop!