ik weet niet meer wat ik moet doen
weet niet meer waar te gaan
elke keer als ik mn hoof de andere kant op draai
zie ik jou weer staan
je zit in mijn hoofd
je zit in mijn huid...
en hoe meer ik aan je denk
weet ik, je gaat er nooit meer uit
ik weet iet meer wat ik moet doen
vanbinnen zoveel pijn
elke keer als ik je zien wil
weet ik dat er gewoon zult zijn
je zit in mijn hoofd
je zit in mijn huid...
en hoe meer ik aan je denk
weet ik, je gaat er nooit meer uit
i love you 4-ever michaƫl