Ik proef je walging,
ik deel haar.
Ik voel je haat,
ben er deel van.
Ik schreeuw je schreeuw,
barstend van emotie.
Ik stem toe in je woorden,
kan er niets aan toevoegen.
Ik zie je teleurstelling,
iedere seconde.
Ik voel de afkeurende blik,
bij iedere beweging.
Ik ben je teleurstelling,
in levenden lijve.
Ik lig in stilte,
verlangend naar eeuwigheid.
Ik wacht smachtend af,
verlangend naar gelijkheid.
- "In the eye's of death everyone is anyone." -