Daar gaan ze
Een voor een druipen ze af
De teleurgestelde koppies
In vale kleuren van nationale trots
Een einde aan het sprookje
Een verhaal zo schitterend, lachwekkend, o zo maf
Wij geloofden in een goed einde
Zo sterk, onverwoestbaar
Vast als een rots
In de minuten des levens
Moesten onze gedachtes keren
Ons sprookje eindigt te vroeg
We ontdekken dat we nog veel moeten leren
Eerst deze teleurstelling verwerken
Een zware tijd voor de boeg
Waar vele tranen gaan vallen
Maar nieuwe voorbereidingen worden getroffen
Zodat we in 2010 weer kunnen knallen