Alweer 2 jaar geleden dat je mij verliet,
En nog steeds doet het mij zoveel verdriet
Ik mis jou, geen dag gaat voorbij,
Jij blijft altijd het speciaalste paardje voor mij
Een tijd geleden kwam ik een paardje tegen,
die als 2 druppels water op jou leek
Ze liep voorbij en ik keek.
Het maakte me zelf een beetje bang,
ik snap echt niet hoe dat kan.
Nog steeds vind ik het raar, een leven zonder jou
je was mijn lieverd, oud en trouw.
Ik vergeet jou echt nooit lieverd
23-06-06