Gek geboren,
gek gebleven,
waarom zou je er een fuck om geven?
Als je gek ben geboren,
altijd ben geweest,
dan maak je je leven tot een heel groot feest!
Als je ooit gemene mensen tegen komt in je leven,
denk dan dat ze schuurpapier zijn.
ze schaven en schuren je..
Maar uiteindelijk,
wordt jij er mooi en glad van,
en zijn zij het die lelijk en versleten achter blijven.