Je niet bewust van het geen je met me doet.
Onschuldig als je bent, spreek je me steeds weer aan,
maar zie je dan niet dat ik je helemaal het einde vind?
Het ligt dieper dan ik dacht.
Waarom al die onduidelijkheden tegenover elkaar?
Waarom lieg ik steeds weer en durf ik niet gewoon eerlijk tegen je te zijn?
steeds aan het einde van een ontmoeting met jou, voel ik me leeg, misselijk en bedroeft.
Je weet niet wat je met mijn gevoelens doet.
Wordt steeds misselijk van verlangen,
wil in mijn droom blijven geloven en de werkelijkheid ontvluchten,
maar steeds als ik je zie, word ik geconfronteerd met de harde realiteit,
hierdoor raak ik mij zelf,
steeds weer kwijt!