Als het even
niet meer gaat,
als het lijkt
alsof de hele wereld
zich tegen je heeft gekeerd,
kom dan naar mij.
Ik zal je troosten,
ik zal je helpen,
ik zal proberen je beter te laten voelen
zodat je er weer tegen kunt,
zodat je verder kunt gaan
in dit leven,
zodat je niet moet opgeven,
zodat je volhoudt,
je leven lang.
Kom maar.