Ik zag je staan
en ik denk aan wat je zei
Dat ik te dik was om mee te doen met gym
te dom om op school te kunnen zitten
niets waard ben in dit leven
en geen liefde verdien
Maar het is nu 9 jaar geleden
en ik laat me door jou niet meer klein maken
Ik loop met mijn hoofd opgeheven omhoog
te pronken met mijn inmiddels slanke lichaam
geniet van de jongens die me nafluiten
en er verschijnt een grijns op mijn gezicht
Ik wil je reactie zien
weten dat je weet hoe ik veranderd ben
Ik draai me zelfverzekerd naar je toe
jou woorden zijn leugens en verleden tijd
Ik staar je recht in de ogen
en ik zak keihard door de grond
Want als jij terug kijkt
besef ik dat jij me nog steeds in je macht hebt
*Gaat over mijn leraar van groep 7, die me een jaar lang gekleineerd heeft, na 9 jaar lukt het hem nog steeds, ookal heb ik al een groot deel van mijn zelfvertrouwen terug, zodra ik hem zie stort ik nog altijd in*