Als ik naar je foto kijk,
voel ik me plots heel rijk.
Ik kijk elke dag naar je lach
omdat ik je zo mag
Ik weet niet wat er scheelt
maar soms krijg ik een wazig beeld.
En dan zie ik ons twee
aan de koude noordzee
we lopen hand in hand
je kust mij
en maakt mij blij
want het is enkel van jou dat ik hou!!!