In je hart is alleen plaats voor mij
ook al had je snel een ander
genomen om niet alleen te zijn.
Uit eenzaamheid
hou je haar tweede plaats in ere.
Blijkbaar is liefde toch te koop
maar is het zo echt beter?
Dit vraag ik
omdat ik nog om je geef.
Ik ben nog steeds je vriendin
ondanks wat ik je aandeed.
Ik begrijp dat je me niet wil zien,
ik zie het gebroken hart in je ogen.
Waarom moest het zo lopen?
Vriendschap heb ik nog in overvloed
maar mijn liefde is nu voor hem,
ik weet dat het je pijn doet.
Ik hoop dat je ooit gelukkig wordt
met een vrouw aan je zij.
Verstik deze liefde ook niet in je armen
maar gun haar toch een beetje vrijheid...
En ik hoop op een zuivere vriendschap
later misschien
Ik denk nog vaak aan je.