het leven,
het leven, op en neer
geluk en verdriet, keer op keer
het leven soms zo triest,
dat je de moed verliest.
het leven soms zo fijn,
dat je blij bent hier te zijn
het leven, verdriet en pijn,
zodat je er soms niet meer wil zijn
het leven, liefde en geluk,
dan kan je dag niet meer stuk
het leven, toch zo kort,
dat je beter oplost wat er schort
het leven, 't kan zo zijn,
toch moeten we dragen, geluk en pijn
het leven samen met elkaar,
want samen dragen is minder zwaar
dit alles delen is wat ik wil
want zonder een ander is alles koud en kil
laat ons plukken, dag na dag,
zonder de angst wat morgen brengen mag
't leven gaat door, zeer snel bovendien
laat ons enkel de mooie dingen zien
laat ons vergeten pijn en verdriet
want blijven treuren, het helpt ons niet